1980-ban születtem, születésem óta Isaszegen élek. 2004-ben magyar nyelv és irodalom tanár szakos, 2007-ben politológus diplomát szereztem. PhD tanulmányaimat 2012-ben summa cum laude abszolváltam a Miskolci Egyetem Irodalomtudományi Doktori Iskoláján. Jelenleg filozófiát hallgatok, és politikai kommunikációt oktatok az ELTE-n.

Az elmúlt években gimnáziumi magyartanárként, politikai tanácsadóként és politológusként dolgoztam. Szövegíróként és online munkatársként részt vettem az Együtt 2014-es országgyűlési és európai parlamenti kampányában. 2017 őszétől 2018 végéig az IDEA Intézet politikai elemzője voltam. Publikációim, tanulmányaim rendszeresen jelennek meg a hazai és külföldi napilapokban, internetes portálokon és szakfolyóiratokban egyaránt. Feleségem közgazdász, 8 éves Zsombor fiam idén kezdte az általános iskola harmadik osztályát.

Generációm meghatározó élménye volt Magyarország belépése az Európai Unióba, a közös európai álom megvalósulása. Azért csatlakoztam a Demokratikus Koalíció közösségéhez, mert hiszek az Európai Egyesült Államok eszméjében, és hiszem azt, hogy a 21. század Magyarországa csak szabad és kreatív polgárok közösségére épülhet. Ezért dolgoztam eddig tanárként, elemzőként és kutatóként, és ezért fogok dolgozni szóvivőként is.