Barion Pixel
A leggazdagabb magyar kifordította zsebeit

A leggazdagabb magyar kifordította zsebeit

2020.02.01.
A leggazdagabb magyar kifordította zsebeit
 
 
Megint eljött a milliárdos fideszes képviselők háziversenye azt illetően, hogy melyikük tud nagyobbat hazudni az országnak a vagyonnyilatkozatában. Ebben a számban Orbán Viktort lehetetlen legyőzni. A miniszterelnök, aki az EU-s pénzekből gazdagabbá tette gyerekkori barátját, mint az angol királynő; a miniszterelnök, aki úgy váltogatja a luxusrepülőgépeket, mint más a nyakkendőt; a miniszterelnök, aki igazolhatóan az EU második legkorruptabb kormányzását tudhatja magáénak, most kifordítja zsebeit és bizonygatja, ő bizony visszateszi a hűtőbe a májkrémes konzervet, ha marad egy kicsi az alján.
 
A Demokratikus Koalíció szerint minden hazugságnak ára van, Orbán mai hazugságát pedig egy egész ország fizeti és fogja fizetni még hosszú-hosszú éveken át. Orbán hazugságának ára ott van a tanár nélküli iskolákban, a műszerek és orvos nélküli kórházakban, a tízezrekből nyomorgó idősek fűtetlen otthonaiban. 
 
Egyvalami biztosan összeköti a nemzetet, még a kormánypártit is az ellenzékivel: mi mindannyian Orbán hazugságának árát fizetjük. El fog jönni az az európai Magyarország, ahol mindennek Orbán Viktorra nézve is következménye lesz. Ezért dolgozunk mi, európai magyarok.
 
 
 
Barkóczi Balázs 
A DK szóvivője 
RSS
Kapcsolódó politikusok