Barion Pixel
Napidíj, költségtérítés, kíséret és első osztály is járna a köztársasági elnök családtagjainak -  De mi lesz a háziállatokkal?

Napidíj, költségtérítés, kíséret és első osztály is járna a köztársasági elnök családtagjainak - De mi lesz a háziállatokkal?

2019.12.05.

Napidíj, költségtérítés, kíséret és első osztály is járna a köztársasági elnök családtagjainak -  De mi lesz a háziállatokkal?

 

Sajtóértesülések szerint a jövőben Áder János köztársasági elnök családtagjainak is olyan juttatások járhatnak a külföldi utazásaik során, mint a napidíj, a költségtérítés, a kíséret, vagy az első osztályon való utazás repülőn és vonaton egyaránt. Mindebből azonban a szőrös szívű Orbán-kormány megdöbbentő módon kihagyná az Áder-család háziállatait. Ha most nem lépünk, akkor könnyes szemű cicusok, kutyusok és aranyhalak hirdetik majd, hogy nem tettünk semmit, amikor még tehettünk volna.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy Áder János családtagjai mostantól közpénzen utazhatnak elsőosztályon külföldre, ezeken a luxusutakon közpénzből kaphatnak napidíjat, költségtérítést és kíséretet, de nem jár ugyanez az ellátás a háziállataiknak is! A DK szerint a sikerekben, luxusban és gondtalan pénzköltésben fürdőző magyar adófizetőknek az elárulása, ha az adóbefizetéseikből a kormány nem biztosít jobb sorsot az Áder-család háziállatainak! Elég volt abból, hogy a pénzünket iskolákra, kórházakra, Európát lepipáló fizetésekre és nyugdíjakra pazarolják - jusson végre közpénz az igazán fontos dolgokra is!

 


Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

RSS
Kapcsolódó politikusok