Barion Pixel
A DK budapesti képviselőjelöltjei védőruhát és maszkokat vittek az Oltalomnak

A DK budapesti képviselőjelöltjei védőruhát és maszkokat vittek az Oltalomnak

2021.12.02.

A DK budapesti képviselőjelöltjei védőruhát és maszkokat vittek az Oltalomnak

 

A DK budapesti képviselő-jelöltjei védőruhát és maszkokat vittek az Oltalom több intézményében is helytálló munkatársainak. Oláh Lajos a csomagok átadása után arra emlékeztetett, hogy a kormány valóságos hadjáratot folytat az Oltalom Karitatív Egyesület ellen. Az Orbán-kormány nem csupán cserbenhagyta a legelesettebbeken segítő Iványi Gáborékat, de folyamatosan, pártállami időket idéző módon vegzálta őket a járvány különböző hullámai alatt. Az Oltalom Karitatív Egyesület hajléktalanszállásain, anya-gyerek otthonaiban és oktatási intézményeikben egyszerre küzdenek a járvány ellen. A DK-s politikus szerint a kormány szívtelen, gonosz lépéseivel nem csupán az intézményt, hanem az itt élő, menedéket találó vagy éppen tanuló embereket is kíméletlenül sújtja.

Az adományt abból a mintegy 4 millió forintból finanszírozták, amit a DK-sok a néhány hete indult kariratív akcióban gyűjtöttek össze – mondta el Varju László. Újpest országgyűlési képviselője szerint ebből a pénzből nemcsak Iványi Gáboréknak tud segíteni a DK, hanem több más civil szervezeten is a karácsonyt megelőző hetekben.

Arató Gergely szerint fantasztikus, hogy a DK-sok kevesebb mint három hét alatt, közel négymillió forintot gyűjtöttek össze, ez egyértelmű válasz a kormány gonosz politikájára. Kőbánya és Kispest képviselőjelöltje szerint a DK-sok nem hagyják szó nélkül, hogy a kormány a járvány közepén is bosszúhadjáratot folytat olyan intézmények ellen, amelyek hősiesen helytállnak a legnehezebb élethelyzetekben.

Barkóczi Balázs arról beszélt, hogy csak hálával tudnak tartozni Iványi Gáboréknak és a többi hősiesen helytálló karitatív egyesületnek! Az ellenzék XV. kerületi képviselőjelöltje szerint a kormány szociálisan érzéketlen politikája, a rekordmagas infláció, a brutális tempóban emelkedő árak vészterhes ünnepi készülődést jelentenek magyarok százezreinek ezekben a hetekben.

RSS
Kapcsolódó politikusok