Barion Pixel
Fidesz kétségbeesetten keres fogást a legnagyobb ellenzéki párt egyik legsikeresebb politikusán - Kiállunk az igazságtalanul megvádolt Niedermüller Péter mellett!

Fidesz kétségbeesetten keres fogást a legnagyobb ellenzéki párt egyik legsikeresebb politikusán - Kiállunk az igazságtalanul megvádolt Niedermüller Péter mellett!

2020.01.30.

Fidesz kétségbeesetten keres fogást a legnagyobb ellenzéki párt egyik legsikeresebb politikusán - Kiállunk az igazságtalanul megvádolt Niedermüller Péter mellett!

 

Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője csütörtökön a VII. kerületi Polgármesteri Hivatal épülete előtt tartott sajtótájékoztatót. Niedermüller Pétert, Erzsébetváros polgármesterét ugyanis napok óta nemtelen támadások érik. 

 

Aki ismeri Péter személyiségét és munkásságát, az pontosan tudja, hogy ő mindig is az egyetemes emberi értékek mellett, és a mindennemű kirekesztés ellen elkötelezett ember volt. Ezt képviseli és ezt képviselte politikusként, tudósként és magánemberként egyaránt. Azt képviseli és képviselte, amit az európai magyarok közössége, a Demokratikus Koalíció képvisel megalakulása óta.“ - mondta a DK szóvivője. 

 

Barkóczi arra is kitért, az, hogy Niedermüller szavait egyesek megpróbálják szándékosan félremagyarázni, semmi mást nem jelent, mint hogy a Fidesz kétségbeesetten keres fogást a legnagyobb ellenzéki párt egyik legsikeresebb politikusán.

 

“Akik ma Péter ellen tüntetnek és tüntetést szerveznek, azok a saját sarukat akarják ránk kenni. Az a Bayer Zsolt beszél kirekesztésről, akinek életműve másról sem szól, mint a politikailag másként gondolkodók kirekesztéséről, elnémításáról és fizikai ellehetetlenítéséről. Erről beszél, amikor a berlini kabarék tulajdonosainak az arcát péppé verő „horogkeresztes fiúkról” nosztalgiázik, erről beszél, amikor a „taknyukon és vérükön” a parlamentből kirángatott civilekről fantáziál. Az a Bayer Zsolt védi a kereszténységet, aki a katolikus egyház fejét, Ferenc pápát „demens vénembernek”, „küldött és megvett” Soros-ügynöknek titulálja. Az a Bayer Zsolt védi a hazát, aki egy magyar származású, Magyarországon született, és hazáját parlamenti képviselőként szolgáló fekete bőrű fiatalember nevén röhigcsél gyerekesen saját műsorában a Hazafias Népfront volt kiöregedett kádereivel.” - mondta a szóvivő. 

 

Barkóczi emlékeztetett, Niedermüller Péter az elmúlt hónapokban tettekben mutatta meg, hogy mit lehet tenni ma Magyarországért. “Fel lehet újítani az önkormányzati bérlakásokat, hogy emberi lakhatást biztosítsunk mindenkinek. Átláthatóvá lehet tenni az önkormányzat gazdálkodását, hogy megakadályozzuk a közpénzpazarlást. Át lehet vállalni a TB kifizetését azoktól, akiket a rendszer az út szélén hagyott, hogy mindenki ugyanúgy hozzájuthasson az őt megillető egészségügyi szolgáltatásokhoz. És ösztöndíj-programot lehet hirdetni, hogy így segítsük a legszegényebb gyerekek tanulását és felemelkedését.“ 

 

A Demokratikus Koalíció szóvivője kijelentette, Niedermüller Pétert most azok támadják, akik eddig csak egyvalamihez és egyvalakihez voltak hűek: a Fideszhez és Orbán Viktorhoz. 

 

“Mi, európai magyarok és demokraták kiállunk Niedermüller Péter mellett, kiállunk az európai Magyarország mellett, és ki fogunk állni az uszító fideszes propaganda ellen.” - közölte Barkóczi Balázs. 

RSS
Kapcsolódó politikusok