1969-ben születtem, nős vagyok, két gyermek édesapja. A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen pénzügyi szakirányú gazdasági mérnök, a Külkereskedelmi Főiskolán EU-szakirányú közgazdász, a Budapesti Műszaki Egyetemen humánmenedzser szakon szereztem oklevelet. 1998-tól egy évig az önkormányzat pénzügyi elemzője voltam. 1999 és 2002 között a Magyar Posta Rt. pénzügyi kontroller munkatársa voltam, majd 2002-től a vezérigazgatóságon dolgoztam kontrolling vezetőként, de az alpolgármesteri megbízatás idejére fizetés nélküli szabadságon voltam. 2002 és 2010 között a 18. kerület alpolgármestere voltam. Feladataim közé tartozott a civil szervezetekkel való kapcsolattartás, a kerületi ifjúsági és sportéletének koordinálása, a kerület sporttal és rendezvényszervezéssel foglalkozó gazdasági társaságokkal való kapcsolattartás. Mindemellett fővárosi képviselőként is dolgoztam. 2019-ben Budapest XVIII. kerületének polgármesterévé választottak.