A Demokratikus Koalíció polgármesterei által vezetett kerületek segítik a családokat – Április 30-ig kilakoltatási moratóriumot vezetnek be öt kerületben

2022.10.04.

Az orbáni megszorítások, adóemelések, infláció és rezsiemelés miatt rengeteg család kerül napról-napra kilátástalan helyzetbe. Sokan nem fogják tudni egyszerre kifizetni a megemelkedett élelmiszerárakat és a brutálisan megdrágult rezsiszámlákat is.

A Demokratikus Koalíció polgármesterei által vezetett kerületek segítik a családokat, így április 30-ig kilakoltatási moratórium lép életbe az öt, DK által vezetett fővárosi kerületben. Orbán az elmúlt 30 év legnagyobb válságát szabadította a magyar családokra, akik nem tudnak megküzdeni a rekordinflációval, sokszorosára növelt energiaárakkal. Egy felelős kormány már rég kidolgozott volna egy válságkezelő programot, de amíg egy felelős kormány felváltja Orbánékat, addig is segíteni fogunk a Demokratikus Koalíció polgármesterei által vezetett kerületekben!

dr. Bősz Anett, a DK főpolgármester-helyettese
Szaniszló Sándor, a DK fővárosi frakcióvezetője, a XVIII. kerület polgármestere