A DK feljelentést tett, mert kiskorúakat is zaklathatott a kocsmai verekedés során a lemondott fideszes alpolgármester

2024.03.01.

Feljelentést tett a rendőrségen Demokratikus Koalíció, mert egy tiszaföldvári szemtanú állítása szerint kiskorú lányokat zaklathatott részegen a Fidesz alpolgármestere Tiszaföldváron, aki a botrány miatt azóta lemondott. A rendőrségnek tisztáznia kell, hogy igazak-e annak a helyi lakosnak az állításai, aki szerint Cseuz Zsolt és barátja, egy gazdag vállalkozó egy helyi kocsmában tartott buliban alsónadrágra vetkőztek az asztaloknál ülő kiskorúak előtt, mire a lányok pedofilnak nevezték az alpolgármestert - mondta el a DK-nak a szemtanú.

A Demokratikus Koalíció szerint egy újabb fideszes pedofilbotránnyal állhatunk szemben. Vajon a helyi fideszes kiskirályok tényleg úgy érzik, hogy bármit megtehetnek? Vállalkozó barátaikkal együtt ellophatják a közpénzeket, hogy aztán részegen mulatozva ártatlan gyerekekre vessenek szemet? Mi, DK-sok ennek akarunk véget vetni! Magyarország nem a fideszes pedofilok vadászterülete, és nem a fideszes milliárdosok fejőstehene. El a kezekkel a hazánktól, el a kezekkel a gyerekeinktől! – ezt üzenjük ennek a rendszernek, amit az orbáni pedofilhálózattal együtt fogunk kisöpörni az országból.

Mészáros Dávid
a DK területi igazgatója, Jász-Nagykun-Szolnok 4. választókörzetének elnöke

A szemtanú állításait videóra vettük, a videó és Mészáros Dávid sajtótájékoztatója a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalén érhető el:

Mészáros Dávid a botrány kirobbanása után videót készített Tiszaföldváron, az alpolgármester házánál, ahová "pedofilbarát fideszes alpolgármester" és "Nincs két Fidesz" feliratokat ragasztott ki. A videó az alábbi linken érhető el: