Barion Pixel
Ráczné Földi Judit lesz a Demokratikus Koalíció új országgyűlési képviselője

Ráczné Földi Judit lesz a Demokratikus Koalíció új országgyűlési képviselője

2023.02.13.

Ráczné Földi Judit lesz a Demokratikus Koalíció új országgyűlési képviselője

 

Kordás László országgyűlési képviselő tragikus halála miatt a Demokratikus Koalíciónak döntenie kellett a 2022-es országgyűlési választáson szerzett listás mandátum sorsáról. A DK Elnöksége azt a döntést hozta, hogy a jövőben Ráczné Földi Judit fogja betölteni a megüresedett országgyűlési mandátumot, így egy olyan tehetséges nővel bővül a DK frakciója, aki jól ismeri a vidék Magyarországát is.

Ráczné Földi Judit közgazdász, 10 éve a Demokratikus Koalíció tagja, 2015 óta pedig székesfehérvári önkormányzati képviselő. Judit Székesfehérváron sokszor megmutatta, hogy milyen egy igazi ellenzéki politikus, de az országos politikában is bizonyította, hogy az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele. Neve mára összeforrt a sporttámogatásokkal kapcsolatos korrupció felderítésével, hiszen éveken át pereskedett azért, hogy kiderüljön: mire költötte az Orbán Viktor által alapított Felcsúti Utánpótlásnevelésért Alapítvány a TAO-pénzeket. Az ő többéves munkája nélkül talán soha nem tudhatta volna meg az ország, hogy a futballra felvett közpénzmilliárdok egy részét Felcsúton libamájra és túró rudira költötték.

Ráczné Földi Judit ezentúl évek óta kiemelten foglalkozik lombikprogrammal kapcsolatos kérdésekkel és az érintett családok támogatásával.

A Demokratikus Koalíció sikeres és eredményes képviselői munkát kíván Ráczné Földi Juditnak, számítunk rá az Orbán-rendszer elleni küzdelemben!

RSS
Kapcsolódó politikusok