Barion Pixel
Sebián-Petrovszki László: Milyen bulit csapott Szijjártó Péter a Magyar Honvédség repülőgépén?

Sebián-Petrovszki László: Milyen bulit csapott Szijjártó Péter a Magyar Honvédség repülőgépén?

2023.02.07.

Sebián-Petrovszki László: Milyen bulit csapott Szijjártó Péter a Magyar Honvédség repülőgépén, amelynek egyik útján 5,5 millió forintot ettek és ittak el?

 

Botrányosan bőkezűen bánik a magyar emberek pénzével az Orbán-kormány: több százmillió forintot utazgatott el a világban a Magyar Honvédség repülőin Orbán Viktor és Szijjártó Péter. Eközben összesen 106 millió forintot interneteztek el ezeken a hivatalos útnak titulált kirándulásokon, és volt olyan út, amelyen 5 és fél millió forintot ettek és ittak el néhány óra alatt Szijjártóék a egyik luxusgép fedélzetén.

A Demokratikus Koalíció parlamenti írásbeli kérdésben vár választ arra Szijjártó Pétertől, hogy mi került több mint százmillió forintba az internetezésen a Magyar Honvédség repülőgépein utazgatva, továbbá mit evett és ivott, illetve mivel töltötte az időt a munkatársaival a magyar emberek kontójára 5 és fél millió forintért egyetlen repülőút alatt. A magyar embereknek kijár a magyarázat arra, hogy mi szükség volt a hivatalos utakon ekkora luxusra és pazarlásra. Választ kell kapnunk arra is, hogy mi szükség volt ilyen mennyiségű, sokszor egzotikus országokba tett, kontinenseken átívelő magánrepülős utazásra, és ezeknek az utaknak mi volt a kézzel fogható céljuk és eredményük. Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy a magyar emberek pénzéből a kormány egyetlen politikusa se utazgathasson a világban luxuskörülmények között.

Sebián-Petrovszki László

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, az Igazságügyi Bizottság tagja

RSS
Kapcsolódó politikusok