Barion Pixel
Elég volt a fideszes pedofilokból, elég volt a hazugságokból!

Elég volt a fideszes pedofilokból, elég volt a hazugságokból!

2022.03.12.

Elég volt a fideszes pedofilokból, elég volt a hazugságokból!

 

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja az Egységben Magyarországért sajtótájékoztatóján emlékeztetett: újabb fideszes pedofil-botrány kavarta fel a hazai közéletet.

„A saját nevelt lányát molesztáló Fohsz Tivadar, és a pedofil képekkel lebukott Kaleta Gábor után most Tímár Lászlóról, volt VII. kerületi képviselőről – aki jelenleg ki egy Pest megyei város egyik bizottságának külsős tagja, egyébként pedig tanár – keringenek a hírek, hogy egy 13 éves tanítványával létesített szexuális kapcsolatot. Mindeközben a médiát, a villamosmegállókat, a lámpaoszlopokat, mindent leural a Fidesz hazug gyermekvédelmi kampánya.” – foglalta össze a politikus, hangsúlyozva, így képzelik a fideszesek a gyermekvédelmet, ez a fideszes erkölcs, ahol felnőtt férfiak visszaélnek gyermekekkel, majd plakátokról hirdetik a „gyermekvédelmet.”

Kálmán Olga kijelentette: a Demokratikus Koalíció és az Egységben Magyarországért szerint elég volt a fideszes pedofilokból és elég volt a hazugságokból. Elég volt a hazug, szemforgató „gyermekvédelmi” intézkedésekből.

„Nem kérünk a fideszes parádéból és nem kérünk a Fidesz álságos „népszavazásából.” Védjük meg a gyermekeinket a Fidesztől! Szavazzunk érvénytelenül a Fidesz kamu népszavazásán április 3-án és váltsuk le a pedofil-simogatók kormányát! Miért titkolták el, hogy éveken át egy pedofil bűnelkövetőt foglalkoztattak XVII. kerületi alpolgármesterként, éppen úgy, ahogy Kaleta Gábor pedofilbotrányát is eltitkolták? Hány pedofil bűnelkövetőt és kisgyermekeket molesztáló szexuális ragadozót bujtat még a Fidesz országosan Kaleta Gáboron, Fohsz Tivadaron és újabban Tímár Lászlón túl? Ezekre a kérdésekre fogunk választ kapni, ha április 3-án leváltjuk a kormányt, és ez lesz az igazi gyermekvédelmi program egyik pontja!” – magyarázta a politikus.

RSS
Kapcsolódó politikusok