Több, mint félmillió ember fagyoskodik ma Magyarországon az otthonában, miközben Orbánék luxusban fürdenek

2021.01.07.

Az Eurostat friss jelentése alapján Magyarországon több, mint félmillió ember él olyan körülmények között, hogy elérhetetlen álom számára felfűteni a lakását. Európában ennél gyakorlatilag csak Bulgáriában siralmasabb már a helyzet.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz-kormány szégyene, hogy ma Magyarországon több, mint félmillió ember fagyoskodik a lakásában, miközben Orbán rokonai, haverjai és strómanjai luxusban fürdenek és magángépeken, VIP-páholyokban, gondosan elbástyázott balatoni telkeken parádéznak. A gazdasági válság pedig csak egyre mélyebbre fogja taszítani az amúgy is gödörben lévő országot, mert a pánikkormány arra se vette a fáradtságot, hogy a válságkezelésre figyelmet fordítson, mert a lopás minden energiájukat lefoglalta. Mi, európai magyarok nem ilyen sorsot szánunk az embereknek, és nem hagyjuk, hogy Magyarország Európa szegényháza legyen 2022 után is.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője