Az Orbán-rezsim helyett is óvjuk az emberek egészségét  - CT-berendezést vásárolt a XV. kerületi önkormányzat

Az Orbán-rezsim helyett is óvjuk az emberek egészségét - CT-berendezést vásárolt a XV. kerületi önkormányzat

2020.09.02.

Az Orbán-rezsim helyett is óvjuk az emberek egészségét  - CT-berendezést vásárolt a XV. kerületi önkormányzat

Új computertomográf berendezést adott át szerdán a XV. kerületi Dr. Vass László Egészségügyi Intézményben Cserdiné Németh Angéla, a kerület polgármestere. A polgármester a választási kampányban tett ígéretét teljesítette a CT-berendezés átadásával, így a kerületi várólisták több hónapról pár naposra csökkennek. A kormány mindehhez pontosan nulla forint támogatást biztosított az önkormányzatnak.

A Demokratikus Koalíció szerint elgondolkodtató, hogy a kormány helyett még mindig a kivéreztetett önkormányzatok próbálják óvni az emberek egészségét. Ha ugyanis a kormányon múlna, nemhogy CT, de mosdókagyló sem lenne a rendelőintézetekben. Mi, európai magyarok Orbánék szégyenének tartjuk, hogy az egészségügyi intézményekben már luxusnak számít egy új, minőségi berendezés. A Demokratikus Koalíció polgármesterei által vezetett kerületek, települések azonban a nehézségek ellenére továbbra is mindent megtesznek az emberek egészségéért.

DK Sajtóiroda