Folytatódik a kormányzati boszorkányüldözés: újabb 11 milliós bírságot szabtak ki a Demokratikus Koalícióra

2020.08.26.

Alig ért véget a Pártállami Számvevőszék minden alapot nélkülöző csuklóztatása, a kormány újabb kézivezérelt háziszervezetének célkeresztjébe kerültünk: a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság döntése nyomán lefolytatott koncepciós eljárásban a Kúria 11 millió forintos bírság befizetésére kötelezi a Demokratikus Koalíciót. Elhisszük, hogy ezért az összegért a korrupt NER-lovagok másfél napot sem tudnának nyaralni saját oligarcháik adriai luxusjachtján, de a DK működésében ez bizony nagy pénz. Mindez persze nem számít: úgy látszik, a Fidesz-kormány minden általa megszállt állami hatóságnak megadta ránk a kilövési engedélyt.

A Demokratikus Koalíció ahogyan eddig, úgy a jövőben is átláthatóan és számon kérhetően fog működni. Ugyanakkor hiába a folyamatos állami vegzálás, amit mondtunk, megmondtuk: 2022 után visszavesszük a lopott vagyont, és a bíróság előtt számoltatjuk el a Magyar Köztársaság gyilkosait!

Sebián-Petrovszki László
A DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója