A Fidesz kizárólag az üres ígéretekhez és a választási osztogatáshoz ért - Elég volt az ámításból Erzsébetvárosban is!

2019.09.14.

A Fidesz helytartói Erzsébetvárosban is osztogatással és ígérgetéssel akarnak választást nyerni. A legfrissebb kampányviccük az “almáspite akció”, azaz, a kerület lakosai egy ajándékcsomagot kapnak, ami lisztet, sütőport, almát, fahéjat tartalmaz.

A Demokratikus Koalíció szerint siralmas, ahogy a fideszes pártkatonák amolyan nyári Mikulásként osztogatnak, gyakorlatilag bármit. Az elmúlt öt évben nem jött létre a Társasházfejlesztési Alap, a lakóházak nagy része borzalmas állapotban van. A közterületek iszonyúan mocskosak, az önkormányzat semmit sem tesz a Péterfy kórház felújíátásáért, vagy épp a nyugdíjasok támogatásáért, és még hosszasan lehetne sorolni, mit nem tesz a Fidesz. Mi, európai magyarok átvesszük október 13-án az irányítást a kerületben, és nem csináld magad almáspite akciókkal fogjuk ámítani az embereket, hanem valódi intézkedéseket teszünk Erzsébetváros és lakói érdekében.

Niedermüller Péter
az ellenzék közös erzsébetvárosi polgármesterjelöltje