Barion Pixel
Mennyi pénzt lopott Orbán Viktor a Microsoft-botrányban?

Mennyi pénzt lopott Orbán Viktor a Microsoft-botrányban?

2019.07.31.

Mennyi pénzt lopott Orbán Viktor a Microsoft-botrányban?

 

Gulyás Gergely a kormányinfón közölte a Microsoft-botránnyal kapcsolatban, hogy “a magyar hatóságoknak semmilyen hivatalos tudomása nincsen”. Holott az ügyben az amerikai vizsgálat kiderítette, hogy egy Microsoft-alkalmazott azt írta a lopás előtt: “begyűjtöttünk minden szükséges hozzájárulást a kormányban a miniszterelnökig bezárólag.”

 

A Demokratikus Koalíció arra kíváncsi, hogy mennyi pénzt lopott Orbán Viktor a Microsoft-botrányban, ha pedig esetleg mégsem hozzá jutott a pénz, akkor kinek engedélyezte a lopást? A DK szerint most, hogy az ügyészségtől kezdve az összes magyar hatóságig bezárólag mindenki süketté, vakká és magatehetetlenné vált - ahogy az lenni szokott, amikor a Fidesz lop - Orbán Viktornak kell kiállnia és elmondania, hová lett a pénz!

 

A DK szerint hiába játssza a Fidesz által megszállt igazságszolgáltatás, hogy semmit sem tud, az amerikaiak és az EU csalás elleni hivatalának nyomozásai feketén-fehéren megmutatták, hogy a magyar kormány súlyos nemzetközi korrupciós botránnyal néz szembe. Ha van, ami tényleg káros az országnak és lejáratja a magyarokat a világban, akkor az éppen a minden idők legkorruptabb magyar kormánya címet kiérdemelt Orbán-kormány.

 

DK Sajtóiroda

RSS