Barion Pixel
Orbánék szégyene, hogy magyarok milliói nem is álmodhatnak a nyaralásról

Orbánék szégyene, hogy magyarok milliói nem is álmodhatnak a nyaralásról

2019.07.31.

Orbánék szégyene, hogy magyarok milliói nem is álmodhatnak a nyaralásról

 

Négymillió magyar ember fulladjon meg a város porában és álmodozzon egy jobb életről - így gondolja ezt a magyar kormány.

 

Egy nyugodt hét nem jut tízből négy magyarnak, miközben a kormány képes elhitetni minden ötödik választóval, hogy minden rendben van. Semmi nincs rendben. Mint egy nyári zivatar, úgy hűti le a kedélyeket a Publicus Intézet felmérése, mely szerint közel négymillió magyar nem is álmodhat arról, hogy eljut nyáron pihenni.

 

Akik mégis el tudnak menni néhány napra, azoknak sokszor arra sem futja, hogy egyenek egy rendes ebédet vagy vacsorát. Mások legfeljebb a gyereket tudják elküldeni táborba, szétszakítva a családot. A kormány telehazudja az országot a családok évéről. A valóság az, hogy a Fideszhez lojális felső tízezer soha nem élt ilyen jól, a többség meg reménytelenül vergődik. Ahol egy évben egy hétvégére nem tud elmenni a család gyerekekkel, szülőkkel, akár nagyszülőkkel, az minden, csak nem normális élet. Nem a kormánytól kell várni a változást, hanem attól a négymilliótól, melynek többsége ma még csendben tűr. Ha ők megmozdulnak, és azt mondják, hogy más életet akarnak, akkor lesz más élet. Ha az országot végsőkig kihasználó miniszterelnök és világa végre eltűnik, akkor kapják vissza a magyarok a pénzüket, a szabadságukat és a Balatont is, de ehhez ne a miniszterelnök belátóképességében bízzanak, hanem a saját erejükben.

 

 


Gréczy Zsolt
frakciószóvivő, országgyűlési képviselő
DK

RSS
Kapcsolódó politikusok