Semmi jóra ne számítson, aki Budapesten tömegközlekedik és rosszul lesz - A DK azonnali kivizsgálást követel!
Semmi jóra ne számítson, aki Budapesten tömegközlekedik és rosszul lesz - A DK azonnali kivizsgálást követel! 2019.07.11.
Semmi jóra ne számítson, aki Budapesten tömegközlekedik és rosszul lesz - A DK azonnali kivizsgálást követel!
 
 
Egy utas által készített videofelvételen látható a jelenet, ahogyan egy ájult utast krumpliszsákként cibálnak le a metróról és húznak végig a földön a metró biztonsági őrei. Ráadásul újságírói megkeresésre kiderült, a közlekedési cég semmi kivetnivalót nem talál az eljárásban. 
 
A Demokratikus Koalíció követeli az ügy azonnali kivizsgálását és a biztonsági őrök felelősségre vonását, a DK ezért hivatalosan megkereste a BKV vezetőjét, hogy indítson vizsgálatot. Egy európai fővárosban megengedhetetlen lenne nem csupán ez a bánásmód, de az is, hogy a hőségben aszalják az utasokat a metrón. A Tarlós István által vezetett főváros azonban egyre messzebb kerül az európai mércétől, és ezt nem hagyhatjuk tovább.
 
Mi, európai magyarok vissza fogjuk ősszel foglalni a fővárost, és nem tűrjük tovább, hogy a tömegközlekedés abszurd akadálypálya és túlélőverseny legyen az ésszerűtlenül feltúrt közlekedési csomópontokkal, szaunaszerű metrókocsikkal, és utasokat földön húzó biztonsági őrökkel. 
 
 
 
Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK
RSS
Kapcsolódó politikusok
Kapcsolódó cimkék bkv, budapest, közlemény