Barion Pixel

Manhalter Dániel vagyok, 42 éves, közgazdász, kommunikációs szakember. Budapesten születtem, de gyerekként édesanyám révén sok időt tölthettem Prágában.

A VIII. és a IX. kerülethez egész fiatal korom óta kötődöm. Nemcsak azért, mert itt éltem és jártam iskolába, hanem a diplomázásom után nagyon sok helyi civil szervezet munkáját segítettem. Sok éven át a Transparency International Magyarországnak voltam a kommunikációs tanácsadója, de emellett sokat dolgoztam a WWF Magyarországnak, a NANE Egyesületnek és más civil szervezetnek is.

Évekig voltam a Magyar Televízió, később a RTL Klub szerkesztő-riportere, voltam tudósító Kínában, Sanghajban. 2005 és 2006 között tanácsadóként dolgoztam a miniszterelnöki kabinetben. 2011-ben pedig megalapítottam saját kommunikációs tanácsadással foglalkozó cégemet.

Politikai, gazdasági újságíróként mindig is közel állt hozzám a politika. 2016 óta dolgozom a Demokratikus Koalíciónak tanácsadóként. De csak most jött el az ideje annak, hogy én is aktív szerepet vállaljak, most érzem azt, hogy tudok többet tenni a kerültben élőkért. Mindig is hittem a közösség erejében, tudom, hogy közösen óriási változásokra vagyunk képesek. Csak így van esélyünk élhető otthont teremteni.

Kapcsolódó cikkek és videók