Barion Pixel
Gyurcsány Ferenc: A péniszpolitizálás váltotta volna fel a konzervatív oldalon a nemzeti politizálást

Gyurcsány Ferenc: A péniszpolitizálás váltotta volna fel a konzervatív oldalon a nemzeti politizálást

2024.10.15.

Fogadjunk, hogy arra önök sem számítottak, hogy a magyar közélet egyik legfontosabb kérdése most már egy hete, hogy az egyik ellenzéki pártvezetőnek vajon milyen ágyéka van, és azt hogyan lehet a közbeszéd részévé tenni – fogalmazott keddi élő Facebook-bejelentkezésében Gyurcsány Ferenc. 


A DK elnöke szerint a konzervatív politikusok tévúton járnak azzal, ha közös ügyeink legfontosabbjának vélik a választóközönség szórakoztatását azzal, hogy elleplezzük az ordenáré gondolatokat.


„Egyik és másik politikusnak milyen az arányérzéke, a stílusérzéke, hogy mennyire nem képes ellenállni az önmaga megmutatásának, hát ez az ő dolga (…) Igen nagy baj van, hogyha a haza dolgai férfi nemiszervek bemutatására kezdenek el egyre inkább koncentrálódni. Ez olyan fajta eltorzulását mutatja a magyar közéletnek, amelyből nincsen normális holnap, vagy élhetőbb ország” – mondta a politikus.


Gyurcsány Ferenc szerint az ország vezetésére jelentkezőknek értenie kell, hogy nem lehet mocsokban fürdetni a jövő reményét, mert ha így tesz, előbb-utóbb mocsokban fogja fürdetni magát az országot is. „Talán térjünk vissza a hazafias politizálás tisztességes programjához. Én legalábbis ezt tanácsolnám magunknak és ezt tanácsolnám magunkon kívül az egész országnak” – zárta szavait a DK elnöke.

 

Az élő bejelentkezés Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán érhető el. 

 

DK Sajtóiroda 

RSS
Kapcsolódó politikusok