Barion Pixel
A DK-MSZP-Párbeszéd több mint 60 ezer ajánlást gyűjtött össze az EP-választásra

A DK-MSZP-Párbeszéd több mint 60 ezer ajánlást gyűjtött össze az EP-választásra

2024.05.02.

A DK-MSZP-Párbeszéd több mint 60 ezer ajánlást gyűjtött össze az EP-választásra

A DK-MSZP-Párbeszéd szociáldemokrata-zöld szövetség aktivistái kicsivel több mint 60 ezer ajánlást gyűjtöttek össze országszerte az EP-választásokra, a legkisebb falutól a legnépesebb fővárosi kerületig, ami a szükséges 20 ezer ajánlásnak a háromszorosa.

Ez a bizonyíték arra, hogy egyre többen támogatják Magyarországon az erős, szociális és zöld Európa létrehozását. Egyre többen vagyunk, akik kompromisszumok nélkül akarjuk leváltani az Orbán-rendszert, és nem kérünk a Fideszből sem Orbánnal, sem Orbán nélkül. Ezért van a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájának a legnagyobb esélye arra, hogy a június 9-i európai parlamenti választáson kisebbségbe szorítsa Orbán Viktort.

Ha ez megvalósul, akkor már a 2026-os választások előtt, egy előrehozott választáson megszabadulhatunk Orbán Viktortól és a Fidesztől, hogy a kormányváltás után végre megvalósítsuk az európai jólétet Magyarországon. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy szavazzon június 9-én a legerősebb ellenzéki listára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájára!

Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője
Tüttő Kata, a DK-MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje
Barabás Richárd, a Párbeszéd - ZÖLDEK társelnöke


Dobrev Klára, Tüttő Kata és Barabás Richárd sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük:
https://www.facebook.com/dk365/videos/1111475477300936

RSS