Barion Pixel
Ma kezdődött a DK K. Endre kegyelmi ügyében indított pere

Ma kezdődött a DK K. Endre kegyelmi ügyében indított pere

2024.04.12.

Ma kezdődött a DK K. Endre kegyelmi ügyében indított pere

Elutasította az Igazságügyi Minisztérium a Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylését K. Endre kegyelmi ügyében, ezért bírósághoz fordultunk, hogy kiderüljön, milyen indokkal kapott kegyelmet a bicskei pedofilsegítő. A per első tárgyalásán az Igazságügyi Minisztérium jogászai azzal érveltek, hogy bűnügyi, személyes adatokat akart kikérni a DK, miközben tudjuk, hogy kiről és milyen bűncselekményről van szó, csak azt nem, hogy mivel érdemelte ki K. Endre a kegyelmet, és hogy volt-e Orbán Viktornak köze a kegyelmi döntéshez. 

A Demokratikus Koalíció szerint az orbáni pedofilhálózat azért titkolja a magyarok előtt a bicskei pedofilsegítő elnöki kegyelmének kormánydokumentumait, nehogy kiderüljön: Varga Judit volt igazságügyi miniszter Orbán Viktor utasítására jegyezte ellen a bukott köztársasági elnök, Novák Katalin kegyelmi határozatát K. Endre ügyében. Éppen így működik az orbáni pedofilhálózat: Orbán pedofilokat tüntet ki, pedofilsegítőket enged szabadon, azután eltussolja az igazságot a magyarok elől. Mi, DK-sok véget akarunk vetni ennek! Ki akarjuk söpörni az orbáni pedofilhálózatot, nem fogjuk hagyni, hogy az orbáni pedofilhálózat kimosdassa a felelősség alól Orbán Viktort és kormányát!

Kálmán Olga 
A DK frakciószóvivője


Kálmán Olga sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük: https://www.facebook.com/dk365/videos/454367880382784

RSS