Barion Pixel
DK: A Kutyapárt elnöke újra igazmondásának hiányát csillogtatja

DK: A Kutyapárt elnöke újra igazmondásának hiányát csillogtatja

2024.04.20.

DK: A Kutyapárt elnöke újra igazmondásának hiányát csillogtatja


Friss posztjában a Kutyapárt elnöke azt próbálja - sajnos már csak nem is viccesen - elhitetni, hogy én és a DK lehet az akadálya annak, hogy sok év után ne fideszes vezetése legyen a XII. kerületnek. Ez nem igaz.

A DK a kerületi előválasztást megelőző Kutyapárt-Momentum paktumról nem is tudott, azt előlünk eltitkolták, ahogy azt Kovács Gergely korábbi nyilatkozatában büszkén el is ismerte. A DK-t - és a kerületben működő többi pártot - ez a titkos pártpaktum nem köti, nem is kötheti, hiszen abban nem vettünk részt, arról csak a sajtóból értesültünk. Most pedig ezt akarják erőszakosan lenyomni a torkunkon.

Láttuk, hogy a Kutyapártban működik az “akinek ellenvéleménye van, az inkább ne jöjjön el a taggyűlésre” típusú mentalitás, de a többi ellenzéki párt a kerületben ezt a működést nem fogadja el.

Lássunk tisztán. Nem a DK, hanem a Kutyapárt az, amely a Fideszt segíti a fővárosi kerületekben azzal, hogy ellenjelöltet állít a közös ellenzéki polgármesterekkel, polgármester-jelölttel szemben például az I, a III., a IV., a VII. kerületekben. Miközben korábban ennek az ellenkezőjét nyilatkozták.

Az még egy viccpárttól is túlzás, hogy a abban a kerületben, ahol ők adnák a közös polgármester-jelöltet, ott számon kérik a többi párt támogatását, de ahol nem ők, ott ellenjelöltet állítanak vele szemben.

Mi a Fideszt akarjuk legyőzni Budapesten is, a Kutyapárt pedig láthatóan az ellenzéket. Nem fog nekik sikerülni.

Élő Norbert
Budapest XII. kerületi DK elnöke

RSS