Barion Pixel
Pásztorné Csenki Dóra a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Csongrádon

Pásztorné Csenki Dóra a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Csongrádon

2024.04.04.

Pásztorné Csenki Dóra a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Csongrádon

Bemutatta csongrádi polgármesterjelöltjét, Pásztorné Csenki Dórát a Demokratikus Koalíció. Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyettese a polgármesterjelöltet bemutató Facebook-videóban úgy fogalmazott: „Pásztorné Csenki Dóra az utolsó olyan korosztályhoz tartozik, akik még fénykorában láthatták Csongrádot”. A politikus szerint így Pásztorné lehet az a polgármester, aki még képes visszafordítani a nagy múltú Tisza-parti várost a teljes leépülés és összeomlás felé vezető úton.

Pásztorné Csenki Dóra elmondta, az évtizedek alatt megfeleződött a csongrádi lakosok száma. „Ez nem csoda, hiszen egyre több fiatal már a családalapítás előtt elhagyja Csongrádot, hogy Szegeden, Budapesten, vagy éppen Nyugat-Európában kezdje meg életét”. A DK polgármesterjelöltje hozzátette: akik Csongrádon maradtak, áremelésekkel, rezsiemeléssel, leépülő szociális és idősügyi szolgáltatásokkal, magára hagyott középületekkel és katasztrofális állapotú közutakkal kénytelenek együtt élni.

„Csongrádot meg kell mentenünk. Ezért a hatalmi törtetés, a politikai önzés helyett a sikeres városvezetéshez elsősorban elhivatottság, kitartás és alázat szükséges. Hiszem, hogy ebbe a csodálatos, Tisza-parti városba igenis vissza fognak térni azok is, akik egykor kényszerűségből elhagyták. Mert Csongrád mindenkire számít, aki otthonaként tekint rá!” – tette hozzá Pásztorné Csenki Dóra.

A polgármesterjelöltet bemutató videó a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán érhető el: https://www.facebook.com/dk365/videos/1065128644555175

DK Sajtóiroda

RSS
Kapcsolódó politikusok