Horváth Jácint a DK polgármesterjelöltje Nagykanizsán

2024.03.27.

Horváth Jácint a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje Nagykanizsán

Horváth Jácint a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje Nagykanizsán - jelentette be Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK EP-képviselője, Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke, Berta Krisztián a Jobbik nagykanizsai képviselője, Deli Tamás Győző, a Momentum megyei képviselője és Szendefy Mária, az LMP nagykanizsai politikusa.
​​​​​
Horváth Jácint 10 éve szolgálja a nagykanizsai embereket önkormányzati képviselőként, és ezalatt számos alkalommal sikerült meghátrálására kényszerítenie a fideszes városvezetést. Sikerült felmondatni például egy Fidesz-közeli céggel kötött gyanús szerződést, valamint egy fideszes városi cégvezetőt lemondásra kényszeríteni. Horváth Jácint tudja, hogy nem elég jól mutató, csillogó-villogó prezstízsberuházásokat a városba hozni, hanem munkahelyeket kell teremteni, hogy az embereknek legyen miből megélniük és felnevelniük a gyerekeiket - fogalmazott Dobrev Klára, hozzátéve: a kormányváltás után a szociáldemokrata kormány kiemelt célja lesz Nagykanizsán is támogatni az ipari beruházásokat, továbbá a közút- és infrastruktúrafejlesztéseket.

"Horváth Jácint a garancia arra, hogy ezek a célok valósággá váljanak Nagykanizsán. Ezért támogatja polgármesterjelöltként Horváth Jácintot a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik is, mert ő az, aki Nagykanizsán végre elindíthatja a változást" - jelentette ki az árnyék-miniszterelnök.

​​​​​​Dobrev Klára, Komjáthi Imre, Berta Krisztián, Deli Tamás Győző és Szendefy Mária sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük:

DK Sajtóiroda