Gyurcsány Ferenc: A  pedofilbotrányt soha nem látott lejáratókampány fogja követni

Gyurcsány Ferenc: A pedofilbotrányt soha nem látott lejáratókampány fogja követni

2024.03.14.

Gyurcsány Ferenc: A  pedofilbotrányt soha nem látott lejáratókampány fogja követni

Gyurcsány Ferenc Facebook-videóban beszélt arról, hogy rendőrségi forrásaink szerint a kormány koncepciós perek tömegére készül ellenzéki politikusokkal szemben.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a pedofilbotrányt soha nem látott lejárató kampány fogja követni. "Ha közeledik a választás, a Fidesz a régi megszokott fegyveréhez nyúl. Megpróbálja befeketíteni az ellenfelét, ha kell, akkor koncepciós eljárásokat indít. Az országról mond el sokat, hogy ebben hajlandó közreműködni a rendőrség és az igazságszolgáltatás egy része is" - fogalmazott, hozzátéve: Varju László és Fekete-Győr András ügye nem az első és nem az utolsó, ezt mondják a még meglévő rendőrségi forrásaink is, hogy iszonyatos a nyomás rajtuk a kormány környezetéből, eljárásokat kell indítaniuk ellenzéki politikusok, kerület-és városvezetők ellen.

A DK elnöke elmondta: "Nem ilyen országot akarunk, ahol az igazságszolgáltatás valójában a hatalom hazug szolgálatába szegődik. Nekünk az a dolgunk, hogy megvédjük a hazánkat, a jelölteket, azokat, akiket ártatlanul bemocskolnak". Hozzátette: "az ártatlanok számíthatnak ránk, akik pedig hatalomban vannak, azoknak világosan megmondjuk: nem engedjük, hogy tisztességes embereket, családokat hurcoljanak meg csak azért, mert nem képesek elengedni a hatalmat."