Barion Pixel
A DK Áder János húgának, Pölöskei Gáborné Áder Annamáriának a lemondását követeli

A DK Áder János húgának, Pölöskei Gáborné Áder Annamáriának a lemondását követeli

2024.03.03.

A DK Áder János húgának, Pölöskei Gáborné Áder Annamáriának a lemondását követeli

Karácsony Gergely főpolgármester hozta nyilvánosságra azt a fővárosi jelentést, amelyből kiderül, hogy a bicskei gyermekotthon két dolgozója már 2011-ben elmondta az akkor Tarlós István vezette Fővárosnak, hogy a gyermekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket. A gyermekotthon dolgozói a Főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályának mondták el, hogy egy, az intézményben lakó gyermek szerint az igazgató belenyúlt a nadrágjába.

Az ügyben semmilyen felelősségre vonás nem történt: a bicskei gyermekotthont fenntartó fideszes Főváros nem rúgta ki és nem függesztette fel V. Jánost, aki ennek köszönhetően még 5 évig molesztálhatta a rábízott gyerekeket. Ennek a főosztálynak akkor Pölöskei Gáborné Áder Annamária, azaz Áder János húga volt a vezetője. Pölöskei Gábornét ezután előléptették, Balog Zoltán minisztériumában lett államtitkár, és államtitkár a mai napig, jelenleg a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára.

A Demokratikus Koalíció Pölöskei Gáborné Áder Annamária azonnali lemondását és válaszokat követel! Hogyan lehet államtitkár az, aki a bicskei gyermekotthon fenntartójaként nem akadályozta meg, hogy a pedofil igazgató tovább molesztálja a rábízott gyerekeket? Ki utasította Áder János húgát az orbáni pedofilhálózatból arra, hogy hagyja a helyén V. Jánost? A pedofilsegítő elnöki kegyelmét kijáró Balog Zoltán, a pedofil igazgató állami kitüntetésében részt vevő Áder János, esetleg az orbáni pedofilhálózat fejea pedofil igazgatót kitüntető Orbán Viktor utasította erre? Válaszokat és Pölöskei Gáborné Áder Annamária azonnali lemondását követeljük!

Gy. Németh Erzsébet

A DK országgyűlési képviselője, alelnöke

 

RSS