Molnár Csaba: Euróbevezetés, nem 400 forintos euró kell a magyar családoknak!

2024.02.28.

Molnár Csaba: Euróbevezetés, nem 400 forintos euró kell a magyar családoknak!

Újabb áremelések és megszorítások jöhetnek azután, hogy az Orbán-kormány szándékosan gyengíteni kezdte a forintot, emiatt ismét zuhan a forint árfolyama, és belátható távolságba került a 400 forintos euró. Emiatt gyorsan nőhet az államadósság, a költségvetési hiány és az orbáni infláció is.

A Demokratikus Koalíció be kell vezetni az eurót, az Árnyékkormány programja szerint pedig a kormányváltás után ki kell jelölni az euró hazai bevezetésének céldátumát, különben Orbán Viktor tönkreteszi a forintot és újabb megszorításokat vezet be. A gyengülő forintárfolyamon és a nyomában járó áremeléseken csak Orbán milliárdosai és a nagyvállalatok keresik degeszre magukat, a magyar családok viszont alig tudják kifizetni a bevásárlást, a dráguló benzint és a hiteltörlesztőket. Magyarország azonban nem a fideszes milliárdosok fejőstehene, ahogy nem a fideszes pedofilok vadászterülete! El a kezekkel a hazánktól, el a kezekkel a gyerekeinktől! – ezt üzenjük ennek a rendszernek, amit a milliárdos elittel és az orbáni pedofilhálózattal együtt fogunk kisöpörni az országból!

dr. Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke, EP-képviselője