Barion Pixel
Hartmann Ferenc polgármester-jelöltet támogatja a Demokratikus Koalíció Veszprémben

Hartmann Ferenc polgármester-jelöltet támogatja a Demokratikus Koalíció Veszprémben

2024.02.27.
Hartmann Ferenc polgármester-jelöltet támogatja a Demokratikus Koalíció Veszprémben

 

Veszprémben Hartmann Ferenc ellenzéki frakcióvezetőt, korábbi alpolgármestert indítja közös jelöltként az önkormányzati választásokon a Híd a Városért Egyesület, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd - Zöldek és a Momentum - jelentette be Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, Tüttő Kata, az MSZP főpolgármester-helyettese és Barabás Richárd, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke egy veszprémi rendezvényen.

Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő, a város korábbi alpolgármestere több évtizedes városvezetői tapasztalattal rendelkezik, jelentős szerepe van abban, hogy Veszprém 2003 óta az egyik legélhetőbb magyar város.

Hartmann Ferenc célja, hogy ne csak a város „kirakata’ legyen csillogó, hanem végre megvalósuljanak a jobboldali városvezetés évtizedek óta be nem tartott kormányzati ígéretek. Hartmann Ferenc az esély arra, hogy a kormányváltás után végre Veszprémben is megvalósulhasson a szociáldemokrata fordulat, újra szociális bérlakások épüljenek, több pénz jusson a szociális és egészségügyi ellátásra.

A szociáldemokrata fordulat után a vezetésével elindul az Árnyékkormány lakásfelújítási programja, amelynek keretében országosan másfél millió lakást és házat újítunk fel és szigetelünk le, hogy csökkenjenek a rezsiköltségek. Hartmann Ferenc a garancia arra is, hogy megvalósuljon a 8-as főút nyugati elkerülő szakaszának négysávúsítása, külön szintű csomópontjai, a belső körút hiányzó része az új völgyhíddal, a 82-es főút Gyulafirátót-Kádárta elkerülő szakasza, a színházrekonstrukció, a lakóépületek energiatakarékos felújításának támogatása és a szociális ellátórendszer bővítése.

Hiszünk benne, hogy Hartmann Ferenc a legalkalmasabb jelölt a győzelemre, aki azért fog dolgozni, hogy Veszprémben mindenki otthon érezhesse magát.

Sok sikert kívánunk Hartmann Ferencnek!

A bejelentésről készített videó a Demokratikus Koalíció és Dobrev Klára Facebook-oldalán érhető el: https://www.facebook.com/dk365/videos/1789395134873811

RSS
Kapcsolódó politikusok