Barion Pixel
DK: Hol bujkál Orbán Viktor?

DK: Hol bujkál Orbán Viktor?

2024.02.13.

DK: Hol bujkál Orbán Viktor?


Hol bujkál Orbán Viktor, amikor két pedofilsimogató fideszes politikus is belebukik a pedofilbotrányba? Hogy lehet az, hogy lemond a köztársasági elnök és egy volt miniszter, a miniszterelnök mégsem szólal meg 4 napja?

Hol bujkál Orbán Viktor, amikor a gyermekvédelmi szolgálat bizonyítékokat tüntet el az Orbán-család érintettségéről a pedofilbotrányban? Hogy lehet az, hogy egymás után törlik a híreket a gyermekvédelem honlapjáról, amelyekben a miniszterelnök öccse együtt parolázik a szabadon engedett pedofilsegítővel, a miniszterelnök mégsem szólal meg?

Hol bujkál Orbán Viktor, amikor kiderül, hogy a köztársasági elnöke találkozhatott a szabadon engedett pedofilsegítő feleségével? Hogy lehet az, hogy a fideszes pedofilhálózatnak a legmagasabb szinten vannak összeköttetései a kormánnyal, a miniszterelnök mégsem szólal meg?

Hol bujkál Orbán Viktor, amikor egy pedofilsegítő a kormánya miatt van most is szabadlábon? Hogy lehet az, hogy egy szexuálisan bántalmazott gyerekeket hallgatásra kényszerítő bűnöző köztünk járkál az utcán, a miniszterelnök mégsem szólal meg?

Hol bujkál Orbán Viktor, amikor a volt miniszterének exférje tálal ki a kormány korrupciós ügyeiről és arról, hogy az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújtak? Hol bujkál Orbán Viktor, miután kiderült, hogy a fideszes pedofiloknak mindent szabad, mert fideszesek? Hol bujkál Orbán Viktor?

Barkóczi Balázs
A DK országgyűlési képviselője, szóvivője

RSS