A Demokratikus Koalíció ott lesz a pedofilsimogató politikusok elleni mai civil tüntetésen

2024.02.09.

A Demokratikus Koalíció politikusai és tagjai is részt vesznek az Országos Közös Akaratban tömörülő civil szervezetek meghívására a mai, budapesti tüntetésen 16 órától a Belügyminisztérium épülete előtt. A pedofília elleni küzdelem egy pártpolitikán felül álló ügy, amelyben közösen kell kiállnunk a pedofilok, az ő bűnsegédjeik és az őket segítő, pedofilsimogató fideszes politikusok ellen, ezért természetes, hogy a legnagyobb ellenzéki közösség is képviselteti magát a mai civil tüntetésen.

A Demokratikus Koalíció szerint a pedofilok bűntársai ugyanolyan büntetést érdemelnek, mint a pedofil elkövetők, ezért soha többé nem dolgozhatnak gyerekek közelében és soha többé nem kaphatnak elnöki kegyelmet. Nem fogjuk hagyni, hogy Magyarország a pedofilok vadászterülete legyen! Meg fogjuk védeni a gyerekeinket és az unokáinkat a Fidesztől és nem fogjuk hagyni, hogy a pedofilsimogató Novák Katalin és az Orbán-kormány még több pedofil bűnözőt engedjen szabadon!

DK Sajtóiroda