Barion Pixel
Dr. Dávid Ferenc: Meloninak annyi!?

Dr. Dávid Ferenc: Meloninak annyi!?

2024.02.01.

Dr. Dávid Ferenc: Meloninak annyi!?

 

„MELONI ÁRULÁSA! Szomorú és szégyen, hogy egy szélsőbaloldali terroristát véd az olasz miniszterelnök! (…) Többet ér a Soros-lájk meg a balos összekacsintás és odabiccentés, mint a normalitás? SZÉGYEN!”  (Szarvas Szilveszter) 

„Melonit elvesztettük. (…) Az olasz kormányfőt megvették a globalisták.” (Bohár Dániel) 

Meloni is a sorosista lobbi bűvöletébe esett. Szomorú azt látni, hogy Giorgia Meloni, akinek a karrierjét a magyar kormányfő is egyengette, most szó nélkül átvette a Soros-féle narratívát.” (Deák Dániel)

A Fidesz verbális verőlegényei megkapták a parancsot, és azonnal teljesítették is. Orbán Viktor egykori szövetségese pillanatok alatt áruló lett, a hazai jobboldali sajtó szabályosan kiátkozta. Az olasz kormányfő egyik bűne az, hogy telefonált egy Magyarországon letartóztatott és perbe fogott aktivista ügyében, akinek fogva tartási körülményeiről szeretett volna tájékozódni a magyar miniszterelnöknél.  A magyar bíróság elé állított olasz hölgy szélsőséges nézeteket képvisel, budapesti erőszakos fellépése miatt vették őrizetbe és helyezték vád alá.  Meloni nem vitatja az eljárás jogszerűségét, fellépése kizárólag a letartóztatott nő fogva tartási, illetve bíróság előtti megjelenésével (bilincsben) kapcsolatos.

 

A nagyobb „baj” Melonival, hogy egy befolyásos európai ország kormányfőjeként nem követi, nem követheti a járhatatlan Orbáni-utat, ezért aztán szép fokozatosan eltávolodott a magyar miniszterelnöktől. Viszonylag hamar belátta, hogy az EU - alapító Itália első számú vezetőjeként nem vezetheti népét és országát politikai zsákutcába, nem tarthat Orbánnal a perspektíva nélküli úton. Orbán lehet, hogy élvezi a tartós kitaszítottságát, az állandó ellenkezést és kuruckodást, ezzel szemben Meloni jól tudja, hogy az olasz gazdaság és kultúra Európa szerves részét képezi és onnan kiszakíthatatlan. Orbán Viktor szomorúan jegyzi meg a legutóbb vele készített interjúban (Kérdés: Beszélt Meloni asszonnyal erről a helyzetről? Válasz: Folyamatosan beszélek mindenkivel. Kérdés: Támogatja ő Önt? Válasz: Nem, egyedül vagyunk.)  Egy szövetségessel, egy támogatóval megint kevesebb. A fent idézett Bohár – Deák - Szarvas összetételű zsoldoscsapat ezek után azonnal „rávetette” magát Meloni asszonyra. Izgatottan várom a „nagy öregek” (Bayer, Bencsik, Gajdics) színrelépését. Ne legyen kétség, hamarosan ők is letámadják az olasz kormányfőt!

A helyzet tragikus, de én mégis próbálom felvidítani a kedves olvasót, egy Novák Katalintól származó facebook-bejegyzéssel (2023. május 17.): „Baráti beszélgetés Reykjavíkban Giorgia Melonival, az olasz miniszterelnökkel, barátnőmmel. Szövetségesek vagyunk könnyű és nehéz időkben egyaránt. A hagyományos családi értékek mellett az illegális migráció ellen is közösen lépünk fel.” (N.K.)

Miként fordulhatott elő, hogy a magyar államfő egy sorosista árulót fogadott a bizalmába? Esetleg Katalin asszonyt is megvették a globalisták? Tegnaptól vége a két nő közötti barátságnak? 

Kérdéseimre gyors választ várok a jól tartott és most bevetetett firkászbrigádtól!  

 

RSS
Kapcsolódó politikusok