Barion Pixel
Magyar vagyok, magyarul álmodom - Itt a Hát Így podcast második adása!

Magyar vagyok, magyarul álmodom - Itt a Hát Így podcast második adása!

2023.11.16.

Magyar vagyok, magyarul álmodom - Itt a Hát Így második adása!

 

Gyurcsány Ferenc vendége a Hát Így podcast második adásában a bissau-guineai származású villamosvezető, Cake-Baly Marcelo volt, akire sokan az Állampolgár című díjnyertes magyar film főszereplőjeként emlékezhetnek, esetleg Kocsis-Cake Olivio környezetvédelmi árnyékminiszter édesapjaként ismerhetik. A Hát Így podcastben azonban egy olyan oldaláról mutatkozik meg, amelyet korábban még nem ismerhettünk.

Az adás fő kérdése, hogy mitől magyar valaki és miként vagyunk mi így, együtt sokféleképpen magyarok? Cake Baly-Marcelo elárulja, hogy mit érzett akkor, amikor először álmodott magyarul? Kiderül, hogyan viseli az őt ért támadásokat a hétköznapokban? Neheztel-e bárkire azért, mert bár dolgozott a pénzügyi szektorban, a legnagyobb magyar banknál és doktorált is, mégsem tudott a végzettségéből megélni Magyarországon? Szerinte miben változott meg a közös hazánk, Magyarország az elmúlt évtizedekben?

Ha kíváncsi vagy a válaszokra és arra, miként bizonyítja be egy bissau-guineai származású villamosvezető, egy magát ma már ízig-vérig magyarnak érző ember azt, hogy igenis, sokféleképpen vagyunk magyarok, akkor nézd meg a Hát Így új adását!

RSS
Kapcsolódó politikusok