Molnár Csaba: Bezuhant a vidéki kisboltok forgalma, ezért áremelések helyett végre bér- és nyugdíjemelésekre van szükség

2023.11.13.

A brutális élelmiszerdrágulás miatt drasztikusan zuhant a kisboltok forgalma a vidéki kiskereskedelmi láncok adatai szerint. Vagyis az orbáni infláció miatt a kistelepüléseken élők egyre kevesebb élelmiszert tudnak venni maguknak és a családjuknak.

Az Árnyékkormány szerint azonnali lépésekre van szükség az orbáni infláció és az élelmiszerdrágulás megállítására, mert magyarok tömegeit lökik szegénységbe az Orbán-kormány áremelései. Egy szociáldemokrata kormány soha nem engedné, hogy a bérek és a nyugdíjak helyett az árak emelkedjenek, miközben a milliárdosok és a nagyvállalatok tovább gazdagodnak. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, áremelések helyett bér- és nyugdíjemeléseket, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.