Kocsis-Cake Olivio: Milliókkal károsítják meg a napelembe fektető családokat

2023.08.31.

Kocsis-Cake Olivio: Milliókkal károsítják meg a napelembe fektető családokat

Az Európa-rekorder magyar élelmiszer-drágulásért felelős orbáni infláció, a rezsicsökkentés eltörlése, valamint a megannyi adóemelés és megszorítás után a kormányzati megszorítások elérték a lakossági napelemeket és a napelemekbe fektető családokat. A kormány családok ezreit verte át, mára pedig kiderült, hogy a családi napelem-beruházásoknak az elsöprő többsége soha nem fog megtérülni.

Az Árnyékkormány szerint a napelemet telepítő családok is a kormányzati megszorítások áldozatául estek. Éveken át azt mondták nekik, hogy megéri milliókat áldozniuk egy saját napelemre, most pedig kirántották alóluk a szőnyeget, mert a kormánynak kell a pénz. Így tette kiszámíthatatlanná mindannyiunk életét az Orbán-kormány megszorító politikája, nem tudhatjuk, hogy holnap kinek a zsebét fogják ismét célba venni. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után: nem az árakat kell emelni, hanem a béreket és a nyugdíjakat, megszorítások helyett pedig segíteni kell a magyar családoknak és vállalkozásoknak a talpra állásban. Amíg Orbán Viktor marad, addig maradni fog az orbáni infláció, maradni fognak az áremelések, a megszorítások és az adóemelések is.