Barion Pixel
Indul az Inflációs Akadémia!

Indul az Inflációs Akadémia!

2023.05.22.

Indul az Inflációs Akadémia!

Okosabb akarsz lenni, mint Orbán? Inflációs Akadémiát indít Gyurcsány Ferenc a Messengeren, ahol elsajátíthatod azokat a tényeket és adatokat, amelyek bizonyítják: nem létezik háborús infláció. Tudni akarod, miért háromszor nagyobb az orbáni infláció, mint az európai uniós? Miért sokkal olcsóbb az üzemanyag a határ menti román benzinkutakon? Vagy miért olcsóbbak az alapélelmiszerek a szlovák vagy a horvát boltokban?

Ezekre és még sok más kérdésre is választ kapsz az Inflációs Akadémia tananyagaiból, ha május 29-ig elküldöd Gyurcsány Ferencnek a Messengeren azt az üzenetet, hogy „Jelentkezem!”.

Kattints a linkre és írd be, hogy "Jelentkezem": https://m.me/gyurcsanyf

Ezután 6 napon keresztül, május 30. és június 4. között Gyurcsány Ferenc küldi majd neked a tananyagokat Messengeren.

Olvasd el ezeket, majd töltsd ki a 6 darab tesztfeladatot, amelyekkel egyenként 20 pontot szerezhetsz. Ha legalább 80 pontot szerzel, azzal sikeresen elvégzed az Inflációs Akadémiát! Június 5-én Gyurcsány Ferenc értesít Téged az eredményedről, amelyről letölthető oklevelet is kapsz.

Okosabb akarsz lenni, mint Orbán? Végezd el az Inflációs Akadémiát, és tudni fogod, miért az orbáni infláció Magyarország történelmének egyik legsúlyosabb válsága!

RSS
Kapcsolódó politikusok