Árnyékkormány: Újabb uniós pénzeket fagyasztott be az Európai Bizottság – Csak Dobrev Klára tudná hazahozni azokat a pénzeket, amiket Orbán Viktor elvesztett

2022.12.22.

Újabb uniós pénzeket fagyasztott be az Európai Bizottság; a friss döntés szerint a korábban felfüggesztett 5 ezer milliárd forinton túl további források kifizetését is szigorú feltételekhez kötnék. Az Orbán Viktor által hazánknak okozott kár tehát minden nappal tovább növekszik - éppen úgy, ahogy azt az Árnyékkormány korábban megjósolta.

Az Árnyékkormány szerint csak Dobrev Klára tudná hazahozni azokat az uniós pénzeket, amiket Orbán Viktor elvesztett. Az Árnyékkormány csatlakoztatná Magyarországot az Európai Ügyészséghez, újra függetlenné tenné az igazságszolgáltatást, ezzel pedig felszámolná a 12 éve tartó kormányzati korrupciót. Ez az egyetlen módja annak, hogy visszaszerezzük európai szöveteségeseink bizalmát és meggyőzzük őket arról, hogy senki nem fogja ellopni az ide érkező uniós forrásokat. Orbán Viktor erre nyilvánvalóan alkalmatlan, mára az Árnyékkormány jelenti Magyarország egyetlen reményét arra, hogy hozzájussunk ezekhez az uniós pénzekhez. Fentiekkel ezt egyetlen hónap alatt el lehetne érni.

Árnyékkormány Sajtóiroda