Barion Pixel
Szigetszentmiklós MMM-es polgármestere a Fidesszel összejátszva puccsolta meg az ellenzéket

Szigetszentmiklós MMM-es polgármestere a Fidesszel összejátszva puccsolta meg az ellenzéket

2022.09.08.
Szigetszentmiklós MMM-es polgármestere a Fidesszel összejátszva puccsolta meg az ellenzéket
 
 
Szigetszentmiklóson 2019-ben a hatpárti koalíció és az MMM támogatásával ellenzéki többségű városvezetés jött létre, Nagy János (MMM) polgármester vezetésével. Szigetszentmiklós a mai nappal megszűnt szabad városnak lenni. Nagy János ma puccsot hajtott végre a Fidesszel együtt, eltávolítva azokat az ellenzékieket, akiknek mandátumát köszönheti és akik szívvel-lélekkel városunk fejlődését szolgálják.
 
Nagy János bosszúvágyának eddig csak én estem áldozatául, amikor jogszerűtlenül felmentett alpolgármesteri pozíciómból, miután az 2021-es ellenzéki előválasztáson feleségem, Jószai Teodóra jelöltként színre lépett. Előválasztási vereségét követően Nagy János az előválasztás szellemiségét és a hatpárti együttműködés céljait súlyosan megsértve utasította vissza az Egységben Magyarországért közös jelöltjének támogatását, miközben a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjének médiafelületet biztosított a városi újságban. Nagy János ma végleg igazolta, hogy számára az út a Fideszen keresztül vezet tovább, amikor civil, DK-s, Momentumos, és MSZP-s képviselők, bizottsági elnökök, delegáltak és felügyelő-bizottsági tagok helyére személyes ismerőseit, valamint a Fidesz delegáltjait ültette. Az egyetlen MSZP-s képviselő asszisztálásával - akit a helyi MSZP köztartozásai miatt két évvel ezelőtt leváltott elnöki pozíciójából - még a kritikus hangot megütő többi MSZP-s tagot is leváltotta pozíciójából.
 
Jómagam már néhány héttel ezelőtt lemondtam alpolgármesteri megbízatásomról, mert vállalhatatlan volt Nagy János politikája. Akkori döntésem a mai napon beigazolódott.
 
Jószai Attila 
A DK szigetszentmiklósi önkormányzati képviselője 
RSS