A csaló Orbán-rendszernek csak a választók tudnak véget vetni, ha vasárnap elmennek szavazni!

2022.03.31.

Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjelöltje és frakcióvezető- helyettese az Egységben Magyarországért sajtótájékoztatóján reagált arra politikustársaival, hogy Marosvásárhelyen kidobott levélszavazatokat találtak.

A politikus elmondta, az Egységben Magyarországért szerint egyetlen esély van arra, hogy ez a nagyarányú választási csalás a végén ne számítson: ha most vasárnap mindenki elmegy szavazni.

„Én mindenkit arra kérek, hogy még a mai napon hívja végig a barátait, ismerőseit, mondja el nekik, hogy mi történt. Mondja el, hogy a Fidesz Erdélyben ellenzéki szavazólapokat égetett el, és hogy Orbán a magyar nép helyett választási csalással akarja eldönteni a választást! Ne hagyjuk, hogy Orbán és a Fidesz döntsön a magyar nép helyett, most vasárnap mindannyian menjünk el, és szavazzunk az egységes ellenzék jelöltjére és listájára, az egyes számú listára! Akár megsemmisítik a levélszavazatokat, akár nem, nekünk ott kell lennünk vasárnap a szavazófülkékben.” – sorolta a politikus, hangsúlyozva, meg kell mutatni, hogy a magyarokat nem lehet kidobni a saját hazájukból.

„Szavazzunk mindannyian az ellenzékre, legyen Magyarország mindannyiunké!” – fűzte hozzá zárásként a politikus.