Barion Pixel
Erzsébet- és Terézváros fideszes jelöltje zsidózó, cigányozó e-mailben ad utasítást egy fideszes önkormányzati képviselőnek lejárató szórólapok gyártására és terjesztésére
Erzsébet- és Terézváros fideszes jelöltje zsidózó, cigányozó e-mailben ad utasítást egy fideszes önkormányzati képviselőnek lejárató szórólapok gyártására és terjesztésére 2022.03.30.

Erzsébet- és Terézváros fideszes jelöltje zsidózó, cigányozó e-mailben ad utasítást egy fideszes önkormányzati képviselőnek lejárató szórólapok gyártására és terjesztésére

 

A DK birtokába jutott egy email, amely szerint Kovács Balázs Norbert, a Fidesz Erzsébet- és Terézvárosban induló jelöltje zsidózó, cigányozó, impresszum nélküli törvénytelen szórólapokat rendel meg Benedek Zsolttól, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselőjétől és frakcióvezetőjétől. Az konkrét email szövege szó szerint így hangzik:

 

“Legyen 40.000 pld, fele-fele 5 és 6 ker, kreativot tudod, üssön, kiadó nem kell rá, semmi, csak gyorsan! (zsidó, olácigány, ingatlanmilliárdos, lop tudod te)

Duhonyi Józsi terjessze éjszaka

B”

 

Nem elég, hogy a Fidesz ajánlóívein halottak aláírásai szerepeltek, nem elég, hogy ellenzéki plakátokat tüntettek el és rongáltak meg, még törvénytelen, impresszum nélküli lejárató szórólapokat is terjesztenek Erzsébet- és Terézvárosban.

A Demokratikus Koalíció azonnali bocsánatkérést vár, egyben felhívja Kovács Balázs Norbert, a Fidesz Erzsébet- és Terézvárosban induló jelöltjének figyelmét: ha legközelebb szórólapot szeretne terjeszteni az Erzsébet- és Terézvárosban élőknek, a választási szabályok betartása mellett, ne az 5. és a 6. kerületekben tegye, Teréz- és Erzsébetváros ugyanis a 6. és 7. kerületet jelenti. Megértjük az elkeseredést, ha a Fidesz jelöltje egyelőre a választókerületének földrajzi elhelyezkedésének meghatározásával is bajban van a választás hetén, így valóban nehéz lenne az itt élőket képviselnie.

 

DK Sajtóiroda

RSS