Csonka Balázs: Orbánék méltatlan helyzetbe sodorják a nyugdíjasokat – Április 3-án arról is szavazunk, hogy a szüleink és nagyszüleink nyomorban tengetik-e idős korukat!

2022.03.29.

Nincs olyan nap, mikor ne jönnének arról hírek, hogy éppen milyen áremelkedés várható. Különösen súlyos a helyzet az alapvető élelmiszerek tekintetében, ami erősen érinti az időseket, hiszen a nyugdíjak nem követik a brutális áremelkedéseket.

A Demokratikus Koalíció figyelmeztet mindenkit, április 3-án arról is szavazunk, hogy a szüleink és nagyszüleink nyomorban tengetik-e idős korukat! Orbánék méltatlan helyzetbe sodorták a nyugdíjasokat, akiknek jelentős része egy átdolgozott élet után jóformán elérhetetlen álom egy igazi nagybevásárlás. A kormányváltás után nem kampányszerűen osztogatott könyöradományokkal fogjuk palástolni a valódi problémákat, hanem érdemi nyugdíjemeléssel és valódi intézkedésekkel elérjük, hogy a magyar nyugdíjasok európai színvonalon élhessenek!

Csonka Balázs
Az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Veszprém 1. választókerületében