Horváth Jácint: Orbánék a negatív rekordok kormányának címét is kiérdemlik lassan – Tovább dübörög az infláció, a magyarok üres zsebbel várják a tavaszt

2022.02.23.

Sokkoló előrejelzést tett közzé a Magyar Nemzeti Bank: az eddig is elszabaduló infláció még tovább dübörög: várhatóan a februári áremelkedés meghaladhatja a 8%-ot, de akár a 8,5%-ot is megközelítheti.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék a negatív rekordok kormányának címét is kiérdemlik lassan. Miközben ölbe tett kézzel figyelték, hogy összeomlik az ország gazdasága, a magyar emberek napról-napra szegényednek el. Cinikus nemtörődömségüknek köszönhetően 15 éves csúcsot közelít az infláció, de a Fidesz-kormánynak még mindig a melldöngető hazugságok és nem mellesleg a saját gyarapodásuk a fontos. A felálló új kormány az április választás után a pusztító áremelkedéssel is meg fog küzdeni, mert az országnak nem Orbánékra és a millpengő bevezetésére, hanem stabil gazdaságra és euróra van szüksége

Horváth Jácint
Az egységes ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Zala megye 3. választókerületében