Barion Pixel
A magyar nép kéri vissza a hazáját, hogy legyen Magyarország mindannyiunké!

A magyar nép kéri vissza a hazáját, hogy legyen Magyarország mindannyiunké!

2022.02.11.

A magyar nép kéri vissza a hazáját, hogy legyen Magyarország mindannyiunké!

 

Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke és országgyűlési képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért sajtótájékoztatóján rámutatott: mára világos, hogy az országnak elege van a fideszes kiváltságosokból és az Orbán-családból.

„Senki sem azért dolgozik, hogy a szűk fideszes elit még gazdagabb legyen, és hogy a miniszterelnök családja mindent ellopjon, amit Magyarország az uniótól kap. Nem véletlen, hogy ezeket az uniós forrásokat mára fel is függesztette az EU, a tét azonban már a pénznél is nagyobb: az orbáni korrupció mára a teljes jogú uniós tagságunkat veszélyezteti.” – ismertette a politikus.

Varju László közölte: a Demokratikus Koalíció és az Egységben Magyarországért szerint április 3-án arról fognak az emberek dönteni, hogy Magyarország továbbra is a fideszes elitről fog szólni, vagy végre a magyar népről.

„Hogy lesz-e magyar euró és európai minimálbér nekünk, magyaroknak is, vagy továbbra is a fideszes rabszolgatörvény szerint fogunk dolgozni. Hogy lesz-e korszerű oktatásunk és egészségügyünk, vagy továbbra is éveket fogunk várni egy csípőprotézis-műtétre. Én mindenkit arra kérek, hogy holnap keresse fel a lakóhelyén az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltjét, és írja alá az ajánlóívét! Gyűjtsük össze a szükséges ajánlásokat mindenütt már az első napon, és mutassuk meg a miniszterelnöknek: a magyar nép kéri vissza a hazáját, hogy legyen Magyarország mindannyiunké!- tette hozzá zárásként a politikus.

RSS
Kapcsolódó politikusok