Barion Pixel
Karácsony Gergely nem válaszolt a DK-nak Tóth Csaba ügyében - Hallgatás beleegyezés, Tóth Csaba támogatását a DK megszünteti
Karácsony Gergely nem válaszolt a DK-nak Tóth Csaba ügyében - Hallgatás beleegyezés, Tóth Csaba támogatását a DK megszünteti 2021.09.25.
Karácsony Gergely nem válaszolt a DK-nak Tóth Csaba ügyében - Hallgatás beleegyezés, Tóth Csaba támogatását a DK megszünteti
 
 
A DK ma reggeli közleményében arra kérte Karácsony Gergelyt, hogy hivatalosan is jelezze felénk, hogy korábbi személyes jelöltjét, Tóth Csabát már nem támogatja az előválasztáson, és a Párbeszéd már nem jelölőszervezete Tóth Csabának. Emlékeztetünk, hogy a DK korábban is igennel szavazott a Tóth Csaba elleni etikai vizsgálat megindítására, az pont Karácsony Gergely pártjának ellenszavazata miatt nem indulhatott el.
 
Közleményünkben írtuk, hogy “ha ez a jelölés megszűnik, akkor az a részünkről automatikusan maga után vonja Tóth Csaba külső támogatásának megszüntetését is. Várjuk tehát Karácsony Gergely tájékoztatását”.
 
Karácsony Gergelytől hivatalos választ nem kaptunk, hallgatását beleegyezésnek tekintjük.
Így a DK támogatását a mai napon megvonjuk Tóth Csabától, aki ezután már nem hivatkozhat a DK-ra, mint támogató szervezetre.
 
DK Sajtóiroda
RSS