Barion Pixel
Dávid Ferenc: Lejárt a türelmi idő - Parragh Lászlónak haladéktalanul távoznia kell a közéletből vállalhatatlan kijelentése miatt
Dávid Ferenc: Lejárt a türelmi idő - Parragh Lászlónak haladéktalanul távoznia kell a közéletből vállalhatatlan kijelentése miatt 2021.09.03.

Dávid Ferenc: Lejárt a türelmi idő - Parragh Lászlónak haladéktalanul távoznia kell a közéletből vállalhatatlan kijelentése miatt

 

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara elnöke, a miniszterelnök főtanácsadója hétfőn vállalhatatlan kijelentést tett, mikor azt mondta, hogy „azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán, vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.” Az ügynek azonban azóta sem lett következménye, Parragh László nem távozott posztjáról, de még csak bocsánatot sem kért.

A Demokratikus Koalíció szerint lejárt a türelmi idő, Parragh Lászlónak haladéktalanul távoznia kell vállalhatatlan kijelentése miatt. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon következmények nélkül lehet súlyosan kirekesztő kijelentéseket tenni, ennek itt az ideje véget vetni. Mi, európai magyarok a 2022-es kormányváltás után véget vetünk a gyűlöletnek és kirekesztésnek, és egy szabad, nyitott, európai Magyarországot teremtünk.

Dávid Ferenc 
A DK gazdasági szakértője

RSS