Barion Pixel
Jánosi-Lesi Ágota: Orbán kiemelt állami beruházássá tette Tiborczék bányáját
Jánosi-Lesi Ágota: Orbán kiemelt állami beruházássá tette Tiborczék bányáját 2021.07.12.

Jánosi-Lesi Ágota: Orbán kiemelt állami beruházássá tette Tiborczék bányáját

Sosem elég a harácsolásból az Orbán-családnak. Nem elég, hogy Orbán apja és testvére milliárdos osztalékot vesz ki a bizniszekből. Nem elég, hogy Orbán lánya és veje is hatalmas összegű ügylethez jut. Tiborcz István haverjai most éppen kavicsbányából csinálnának aranybányát a miniszterelnöki após hathatós támogatásával.

A Népszava írta meg, hogy a kiskunlacházi kavicsbánya kiemelt állami beruházás lett. Ez azt jelenti, hogy a Tiborcz köreihez köthető biznisz ügyleteit kivonták a helyiek véleményezése alól. Nincs itt semmi látnivaló, a maffiafőnök-miniszterelnök vejének cimborái letarolhatják a teljes környéket, ügyet sem vetve az ott élők és a környezetvédelem érdekeire.

A DK szerint az egész eljárás mélyen korrupt és felháborító. Nem véletlen, hogy már a múlt héten, Dobrev Klárával közösen tartott sajtótájékoztatón tiltakoztunk az Orbán-közelieket tovább gyarapító, de a környéket tönkretevő bánya ellen. A kormányváltás után, természetesen, leállítjuk a pusztítást, a felelősöket pedig elszámoltatjuk.

Jánosi-Lesi Ágota
előválasztási képviselőjelölt, DK

RSS