Manhalter Dániel, Arató Gergely: Orbánék hazudtak a Fudan Egyetemmel kapcsolatban – Már most átjátsszák az érintett ingatlanokat egy fideszes alapítványnak

2021.06.10.

Csütörtökön tárgyalja a Törvényalkotási Bizottság a Fudan-törvényt, amelyről jövő héten szavaz a Parlament. Ez a törvény már most létrehozna egy fideszes alapítványt, aminek visszavonhatatlanul odaadják a Nagyvásártelepen, a tervezett Diákváros helyén lévő érintett ingatlanokat.

A Demokratikus Koalíció szerint teljesen egyértelmű, hogy Orbánék már megint a magyarok arcába hazudtak, mikor korábban azt mondták, hogy majd csak 2022 után dől el az egyetem sorsa. A Nagyvásártelepen lévő ingatlanokra már most ráteszik a kezüket a megfelelő strómanok, a többi pedig nem számít a Fidesz notórius hazudozóinak. Mi, európai magyarok nem fogjuk hagyni, hogy továbbra is becsapják az embereket, a 2022-es kormányváltás után garantáljuk, hogy nem lesz Budapesten Fudan Egyetem, és a fideszes tolvajok sem sokáig fogják megtartani a lopott ingatlanokat.

Manhalter Dániel, a DK józsefvárosi és ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese, oktatási szakpolitikusa