Barion Pixel
Dobrev Klára az előválasztás végéig tartó országjárásra indul - Ennek első helyszíne a VIII. kerület

Dobrev Klára az előválasztás végéig tartó országjárásra indul - Ennek első helyszíne a VIII. kerület

2021.06.02.

Dobrev Klára az előválasztás végéig tartó országjárásra indul - Ennek első helyszíne a VIII. kerület 

 

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson szerda délután sajtótájékoztatót tartott országjárása első helyszínén, a VIII. kerületi Teleki térnél. 

 

“Nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy éve azt várja az ország, hogy végre túljussunk a járványon és újra lehessen személyesen is találkozni. Ez rám duplán igaz, ugyanis számomra mindig is ez volt a politika legszebb része. Amikor nem közleményekben, Facebook-posztokban és különböző online módokon kommunikálhatok az emberekkel, hanem személyesen is találkozhatok velük, meghallgathatom őket és megbeszélhetjük a közös dolgainkat.” - mondta a politikus, kiemelve: annak, aki az embereket akarja képviselni, ez szent kötelessége, ugyanis politikát nem csak az emberekért, hanem az emberekkel éri meg csinálni.

 

“Éppen ezért a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjeként országjárásra indulok, és nem is fogok megállni az előválasztás végéig. Csak június 22-ig már 20 helyszín van a naptáramban, de az előválasztás végéig összesen több mint 100 helyre el fogok jutni az országban. Bár engem nem érdekelnek a rekordok, ez minden bizonnyal az eddig látott egyik leghosszabb, ha nem a leghosszabb országjárás lesz Magyarországon, reményeim szerint így több mint 10 ezer emberrel tudok majd személyesen is beszélgetni.” - sorolta Dobrev Klára. Hozzátette, ezeken a kitelepüléseken és utcafórumokon fog találkozni a csapata, a TeamDobrev tagjaival is, akiknek a száma tegnap este már a 75 ezret is meghaladta. Arra is kitért, hogy ennek az országjárásnak az első állomása a mai nap itt, a 8. kerületben.

 

A DK jelöltje úgy fogalmazott, tudja, hogy az emberek elszoktak már attól, hogy a döntéshozókat érdekli a véleményük. Hangsúlyozta, az országon 10 éve úgy uralkodnak a fideszes kevesek, hogy gyakorlatilag semmiben nem kérik ki a tisztességes sokak véleményét. 

 

“Paks2, kínai kommunista egyetem, oltási terv, az egyetemek privatizálása - hosszan lehetne sorolni azokat az ügyeket, amelybe nekünk, magyaroknak nem volt beleszólásunk. Az én országjárásom arról szól, hogy elmondjam az embereknek, ennek véget fogunk vetni 2022-ben. Magyarország nem lehet tovább a kiváltságos kevesek, pár milliárdos gazember játszótere. Meg fogom mutatni, hogy vissza tudjuk venni a hazánkat, és meg fogom mutatni, hogy másként is lehet vezetni az országot. Úgy, hogy ez az ország valóban rólunk, magyarokról szóljon a diáktól a nyugdíjasig, a kétkezi munkástól az orvosig és tanárig.” - mondta zárásként Dobrev Klára.

RSS
Kapcsolódó politikusok