Barion Pixel
Ráczné Földi Judit: A DK birtokába jutott információk szerint magánapartmanokat alakítanak ki az új kézilabdacsarnok VIP részlegében

Ráczné Földi Judit: A DK birtokába jutott információk szerint magánapartmanokat alakítanak ki az új kézilabdacsarnok VIP részlegében

2021.05.30.

Ráczné Földi Judit: A DK birtokába jutott információk szerint magánapartmanokat alakítanak ki az új kézilabdacsarnok VIP részlegében

 

Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja és képviselőjelöltje az ellenzéki előválasztáson vasárnapi sajtótájékoztatóját a Népligetnél, épülőfélben lévő kézilabdastadionnál tartotta. Ismertette, a gigacsarnokot állítólag a 2022-es férfi kézilabda EB-re építik, bár nyilván a valósághoz több köze van annak, hogy Orbán még mindig nem heverte ki azt a tervet, hogy Magyarország olimpiát rendezzen. 

 

„Persze az sem utolsó szempont, hogy a százmilliárdos beruházással ismét egy Fidesz-közeli ember, Garancsi István, illetve az érdekeltségébe tartozó Market zrt. jár jól. Viszont, nem csak azért jöttem ide, ehhez a betonkolosszushoz, hogy ezeket a tényeket felidézzük, hanem azért is, mert rendkívül érdekes információk jutottak a DK birtokába. A következő fotókon és videókon remekül látszik, hogy a stadionban külön lift visz majd a VIP szektorba, ahol külön apartmanokat alakítottak ki, kis konyhákkal felszerelve.” – közölte a politikus.  

 

Ráczné Földi Judit úgy fogalmazott, a Demokratikus Koalíció szerint világraszóló pofátlanság, amit a fideszes elit megenged magának. Hozzátette, úgy látszik, a keresztény-konzervatív értékrendbe már nem csak a luxusyachtos partyk, vagy az ereszcsatornán való extrémsportolás fér bele, hanem az is, hogy ágyból nézzék élőben a kézilabdameccseket. 

 

„Igen, már a VIP-páholy sem elég kényelmes, vagy különleges, Orbánék még mindig tudnak csavarni egyet a felsőbbrendűségen és a luxusimádaton. Mi, európai magyarok viszont üzenjük a kivagyi klubnak: ne nagyon fantáziáljanak arról, hogy a stadionos magánapartmanokban sokáig fogják háborítatlanul eszegetni a Beluga-kaviárt, mert a 2022-es kormányváltás után csúnyán ki lesznek pakolva a VIP-kuckókból!” – közölte a DK-s politikus. 

 

Ráczné Földi Judit arra is kitért, természetesen tisztában vannak azzal is, hogy miután ez a sajtótájékoztató lemegy, a Fidesz azonnal bele fog kezdeni a magyarázat hadjáratba, és a sárdobálásba, de ezt elég nehéz lesz kimagyarázni. 

 

„Igen, itt vannak a fotók és videók feketén-fehéren, bárki megnézheti, mi épül itt százmilliárd forint közpénzből. És én kötve hiszem, hogy bármelyik magyar ember arra adott volna pénzt, hogy a fideszes holdudvar magánapartmanokban mulathasson a stadionban. Márpedig Orbánék ezt teszik, mert azt hiszik, hogy ezt is büntetlenül megtehetik. A mi feladatunk az, hogy kijózanítsuk őket, és megmutassuk, mekkorát tévednek.” – sorolta a DK elnökségi tagja, kiemelve, hogy a járvány okozta gazdasági válság közepén kizárt dolog, hogy ez legyen a legfontosabb, amire számolatlanul lehet költeni, miközben családok kerülnek kilátástalan helyzetbe, emberek vesztették el az állásukat, és vállalkozások mentek tönkre. 

RSS
Kapcsolódó politikusok