Barion Pixel
Czeglédy Csaba: Az Orbán-kormány a szociális dolgozókat is megfigyeltetné

Czeglédy Csaba: Az Orbán-kormány a szociális dolgozókat is megfigyeltetné

2021.04.29.

Czeglédy Csaba: Az Orbán-kormány a szociális dolgozókat is megfigyeltetnéHiába hazudta az Emberi Erőforrás Minisztériuma, hogy „adminisztrációs hiba” volt, amikor kiment egy levél az egészségügyi dolgozóknak, amely arról szólt, hogy az Orbán-kormány megfigyeltetheti őket, itt az újabb lebukás!

Most az Emmi parancsára a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság küldött szét egy levelet az összes intézményének, amelyben közlik: „megbízhatósági vizsgálat” alá vethető minden dolgozójuk. Ráadásul mindenkinek írásbeli engedélyt is adnia kell arra, hogy őt megfigyelhessék.

A sötét diktatúrákat idéző újabb levél egyértelmű bizonyíték arra, hogy az Orbán-kormány egyrészt retteg a magyar állampolgároktól, másrészt még erősebb félelmet akar gerjeszteni az amúgy is megfélemlített országban.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot követel a kormánytól. Követeljük, hogy fejezzék be az emberek megfigyelését, ne állítsák fel újra a III/III-as ügyosztályt, a hatalmukat így sem tudják majd megtartani.

 


Czeglédy Csaba
A DK Vas megye 1. választókerületi országgyűlési képviselőjelöltje

 

 

Czeglédy Csaba Facebook-posztja és a bizonyítékként szolgáló levél az alábbi linken érhető el: 

https://www.facebook.com/dr.czegledycsaba/photos/a.365568880667292/880197405871101/

RSS